Secure Web Gateway fra Avast

Secure Web Gateway er en del af Cloudcare, som gør din virksomheds datasikkerhed endnu bedre. Secure Web Gateway fra Avast Business er hundrede procent i skyen, hvilket er vejen frem inden for både opbevaring af data og datasikkerhed. I stedet for at have sine egne proxyservers til online datasikkerhed, kan din virksomhed nu benytte Avasts servere. Det sparer tid og penge, og det er endnu mere sikkert.

Køb på tilbud – klik her

Simplere, bedre

Secure Web Gateway er mindre kompliceret end andre løsninger, men fungerer endnu bedre. Det hele fungerer igennem CloudCare fra Avast Business, hvis sikkerhedsplatform gør det hurtigt og let at konfigurere sikkerhedsforanstaltninger. Fra den samme platform kan din virksomhed tjekke og administrere sikkerhedspolitik, enheder, tjenester og data.

I modsætning til at have din egen proxyserver, er Secure Web Gateway en løsning, der ikke gør dit netværk langsommere. Sikkerhedsplatformen er nemlig placeret hos Avasts servers, og fordi både databaserne og sikkerhedsforanstaltningerne fremover placeres i skyen, går det langt hurtigere.

Samtidig gør dette også, at du og din virksomhed kan bruge tiden på det, din virksomhed egentlig beskæftiger sig med, i stedet for at bruge tid på at bekæmpe trusler for datalækage og lignende. Kort sagt behøver du ikke dine egne ansatte til at tage sig af datasikkerhed, men kan benytte dig af Avasts ekspertise, ligesom du benytter dig af Avasts servers.

Fremtidens sikkerhed

En af de mange fordele ved CloudCare og Secure Web Gateway er, at det er en tjeneste, der lærer i realtid af alle sine forbindelser. Systemet bliver hele tiden opdateret med nye hjemmesider, viden om nye cybertrusler og angreb, fordi det samme system agerer gateway for så mange andre virksomheders data. Dette betyder, at det ikke bare er sikrest, men at det også er den beskyttelse, der udvikler sig og tilpasser sig hurtigst.

Med Secure Net Gateway trækker du på Avasts ekspertise og enorme netværk. Over 100 forskellige datacentre på hele jorden kommunikerer og udveksler viden om trusler, og det fungerer som et stort sikkerhedsnetværk, der arbejder langt mere effektivt end noget netværk, du selv kunne have sat op på en privat database.

Dette er en af de ting, der gør Secure Web Gateway på et oplagt og tydeligt bud på fremtidens websikkerhed for virksomheder. Overgangen til online data, den lynhurtige globalisering, fremskridt inden for både databaser, men også inden for virus, trusler og angreb på data, det er alt sammen svært at følge med i, men denne løsning er vejen frem.

Når det drejer sig om en hel virksomheds data, er det dybt nødvendigt, at sikkerheden bliver overladt til en virksomhed, man kan stole på. Avast har været en af de førende på markedet for IT- og websikkerhed i mange år, og der er næppe noget bedre sted at henvende sig. Særligt når det kommer til beskyttelse af virksomhedens data, hvor vores CloudCare hold har udviklet ekspertise gennem mange år, og hvor vores Secure Web Gateway nu udgør den mest oplagte løsning på markedet.

Køb på tilbud – klik her