Bitdefender Premium VPN

Bitdefender Premium VPN

Vi lever i en verden, hvor mere og mere foregår på internettet. Det betyder også, at der er flere og flere, der arbejder på at få adgang til andres private informationer herigennem. Hvis du vil undgå dette, kræver det et beskyttelsesprogram som for eksempel Bitdefender Premium VPN.

Hvis du vil blive klogere på, hvad du får ud af en Bitdefender Premium VPN, kan du læse mere her, hvor vi gennemgår netop dette.

Adgang til Netflix på tværs af landegrænser

Der er flere forskellige ting, som du får ud af en Bitdefender Premium VPN. Du får blandt andet adgang til Netflix-indhold fra hele verden, fremfor at være begrænset til det indhold der er på Netflix i det land, som du befinder dig i på det gældende tidspunkt, hvor du er i humør til en god film eller serie. På den måde får du altså mere for de penge, som du betaler for adgang til streamingtjenesten.

Ubegrænset krypteret trafik på op til 10 enheder

Derudover får du også ubegrænset krypteret trafik til op til 10 enheder, så du kan dele pakken med hele din familie eller nogle af dine venner. Det er også en fordel, hvis du er stor tilhænger af elektronik, og du derfor har flere enheder, som du gerne vil have beskyttet.

Online beskyttelse og anonymitet

Du får også komplet online beskyttelse og anonymitet. Det vil sige, at du er beskyttet mod en lang række forskellige angreb fra hackere, der kan bruge dine private oplysninger eller andre informationer, som de får fra din computer til at tjene penge. Det betyder også, at du kan færdes på nettet uden at bekymre dig om, hvorvidt der sidder nogen og holder øje med dig. Det giver god mening, hvis du ofte bruger offentlige netværk, da det typisk er her, at der kan være nogen, der tuner ind på din IP adresse og holder øje.

Sikker online mediestreaming og downloades

Du får også sikker online mediestreaming og downloades. Det betyder, at du ikke skal være bange for, at du pludselig sidder med en computer, der ikke længere virker, fordi du har fået en virus ind, da du streamede et medie eller downloadede en fil. Du behøver altså ikke at være helt lige så opmærksom, når du færdes på internettet.

Mere end 1300 servere på tværs af verden

Bitdefender Premium VPN har mere end 13000 servere over hele verden, hvilket betyder, at du kan koble dig på enhver af disse servere og oprette forbindelse til internettet via disse. Hvis du oplever en dårlig internetforbindelse, kan du altså hurtigt skifte til en anden server og få en bedre forbindelse, så du ikke bliver forhindret i det, som du skal have ordnet. Det er også derfor, at du kan få adgang til alverdens streamingtjenester, og det er derfor, at din identitet på internettet er komplet anonym. Din færden bliver nemlig gemt bag en masse andres, og den er ikke til at finde for dem, der ødelægger oplevelsen for andre.