Anmeldelse af Malwarebytes Premium 2021

Anmeldelse af Malwarebytes Premium 2021

Malwarebytes Premium kan beskytte din computer på vira og malware. Bliv klogere på, om det er pengene værd lige her, samt hvad programmet kan tilbyde dig.

Malware sikkerhedsegenskaber

Malware er en velfungerende antivirus, der har en lang række kraftfulde egenskaber. Test på programmet har været ret entydige: Malware er et af de bedste programmer til at beskytte din computer imod malware og til at opretholde virusbeskyttelse.

I testene havde den næsten perfekt detektionshastighed, og den fange stort set alt malware og ransomware. Faktisk kunne den måle sig med flere af de førende virusmærker på markedet.

Real time beskyttelse

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved programmet er dens Real Time beskyttelse. Hvis du er på udkig efter en stærk real tids beskyttelse, så er Malwarebytes Premium et godt valg.

Funktionen bruger i alt fire lag – nemlig beskyttelse mod malware, ransomware beskyttese, web beskyttelse og Exploit beskyttelse. De kører på samme tid, og de er grundlaget for hele softwaren.

Opdaterede virussignaturer

Malware benytter også opdaterede virussignaturer og avanceret adfærd til at analysere og opdage potentielle trusler, som din computer kan blive udsat for.

Det inkluderer blandt andet signaturbaseret detektion, der bruger unikke datasæt og bitskoder, som den retter mod vira, der har inficeret andre enheder.

Malware er utroligt afhængig af denne analyse, og det er et godt system, der adskiller Malwarebytes fra lignende programmer på markedet.

De fleste antivirusprogrammer har måske en form for real time beskyttelse og signaturbaseret analyse – også kaldet heuristisk analyse – men modsat konkurrenterne, så er de stolte af at være dybt afhængige af disse funktioner, og de har også fundet en måde at bruge dem på, der fungerer utroligt godt.

Scanningsindstillinger

Malwarebytes bruger 3 forskellige scanningstyper til at fange de forskellige vira, der udgør en fare for din computer.

Trusselscanning

Holder øje og kontrollere områder, der er mest udsat for at blive inficeret som for eksempel enhedens opstart, hukommelse og registreringsdatabase.

Brugerdefineret scanning

Den brugerdefinerede scanning giver dig muligheden for at vælge, hvilke områder af din computer og dit system, der skal kontrolleres.

Hyper Scanning

Malwares Hyper Scanning kontrollere hurtigt din hukommelse og startobjekter for at se, om der er malware i dit system.

Hastigheden på scanningerne

Scanningstyperne er meget standard blandt denne type programmer; det der er bemærkelsesværdigt, er hastigheden på de forskellige scanninger. Scanningsmotoren er utroligt hurtig, og for eksempel trusselscanningen var væsentligt hurtigere end hos andre og mere kendte antivirus navne som for eksempel McAfee og Panda.

Det tog kun lidt mere end 10 minutter at gennemføre scanningen, og scanningen var stadig betydeligt mere grundig end mange andre. Selvom det måske er en smule irriterende, at den markerer end lang række genstande på enheden, der ikke er farlige, så er det at foretrække, fremfor et antivirusprogram, der markerer færre. På den måde er du nemlig sikker på, at den ikke misser en potentiel trussel.

Tilpasning af antivirusprogrammet

Overvågningen, der er så grundig som hos Malware, giver en utrolig sikkerhed, og det giver også dig en masse mulighed for selv at afgøre, hvad der udgør en trussel, og hvad der ikke gør.

Dermed forbedrer du nøjagtigheden af scanningen, efterhånden som du bruger programmet, og du vil hurtigt nå et punkt, hvor Malware kun fanger de genstande, der faktisk udgør trusler mod din computer.

Malware fanger desuden alle materialer i en testmappe fyldt med malware-prøver, med undtagelse af en enkelt. Det er et niveau tilsvarende de store mærker Kaspersky og Avira.

Hvad koster Malwarebytes og er det pengene værd?

Malwarebytes tilbyder faktisk et bredt udvalg af forskellige planer til forskellige priser, så du har nemmere ved at vælge lige netop den, der bedst passer til dit behov.

Først og fremmest kan du vælge en gratis plan – den varer dog kun i 14 dage, så du kan se, om produktet er noget for dig. Det er en prøvepakke på deres Premium-pakke, og du vil næsten med garanti kunne genkende, hvor god den betalte version er.

Malware Premium er den løsning, du får mest ud af. Den tilbyder dig beskyttelse i realtid, og dermed forhindrer den vira og malware i at inficere din enhed. Og den gør det faktisk utroligt godt, og den måler sig med mange af de større navne på markedet.

De to pakker

Der er to forskellige pakker – en kun til dig og en til hjemmet. Forskellen ligger – som du måske har gættet – i prisen og i antallet af enheder, som pakken dækker. Premiumpakken til dig dækker 1 enhed, og den er billigere.

Familiepakken dækker op til 3 enheder – med mulighed for at tilføje op til 10 enheder mod et ekstra gebyr – og så koster den mere. Jo flere enheder du tilføjer til pakken, jo billigere bliver den per enhed.