Kontakt Avast Kundeservice

Avast Software er lokaliseret i Tjekkiet med hovedkontor i byen Prag. På verdens plan har Avast kontorer og lokal afdelinger i 15 forskellige lande i Europa, Nordamerika og Asien.

De tre største kontorer er placeret i følgende byer:

Prag
Enterprise Office Center
Pikrtova 1737/1A
140 00 Prag 4

London
110 High Holborn
London
WC1V 6JS
Storbritannien

Silicon Valley
2625 Broadway Street
Redwood City, CA 94063
USA

Avast har valgt at placere sin kundeservice online og er derfor elektronisk-baseret og alle henvendelser bliver accepteret og besvaret elektronisk.

Har du behov for at komme i kontakt med Avast, så skal du anvende følgende link til:

  • Teknisk support
  • Refundering
  • Betalinger
  • Licenser

Klik her for at tilgå webformularen

3 meninger om “Kontakt Avast Kundeservice”

  1. Hejsa, jeg har fået trukket penge fra jer af? Jeg bruger ikke jeres virusprogram mere, så er beløbene selv blevet trukket?

  2. i har hævet 399 kr 19/5- 2020 et køb jeg ikke har foretaget og der er ikke lavet automatisk fornyelse , samt i har hævet 7 gange på mit Credit kort på 5,99 eruo køb jeg heller ikke har foretaget, jeg forlanger pengene bliver sendt retur til min konto (HURTIGST MULIGT) og fra dags dato kan i godt slette mig som kunde hos avast jeg er færdig med jer, nu slutter det her , og i skal ikke sende mig en eneste regning mere, i fornyer abonnementer uden jeres kunders accept 🙁 det sidste herfra slet alt opsig alt jeg er færdige med jer og jeg numre, også læst på trustpilot at i fornyer kunders abonnementer uden deres accept, send mig de penge i har hævet på min konto jeg ikke har foretaget noget køb for, nå vil igang med at finde et andet reelt firma der er til at stole på

  3. Hej jeg vil lige høre om man kan få sine penge retur jeg fik ikke lige afmeldt sikkerhedspakke i tide men jeg har ikke længere brug for sikkerhedspakken mvh Jes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.