Avast SecureLine VPN

Internettet har efterhånden overtaget verden, og det er de færreste – hvis overhovedet nogen – der ikke er på internettet hver dag. Desuden er det også et sted, hvor vi i et væk laver forskellige konti og videregiver følsomme informationer, som der desværre er nogen, der forsøger at bryde ind til. Som om det ikke var nok, så indsamler og sælger internetudbydere også dine ukrypterede data i et væk, hackere forsøger at udnytte usikre forbindelser og myndighederne kan holde øje med din aktivitet på internettet.

Vi lever i en tid, hvor sikkerhed er noget, der er vigtigere end nogensinde før – især på internettet – og samtidig bliver dem, som vi skal beskytte os selv imod, bedre og bedre til at finde de oplysninger, som vi ihærdigt prøver at forhindre dem i at finde. Det kan næsten betragtes som en ond cirkel: Internettet udvikler sig, vi bruger det mere og indtaster flere informationer, internettet bliver mere farligt og så går det i ring.

Derfor er det vigtigt at have de rigtige sikkerhedsværktøjer til computeren og mobilen, så du ikke behøver at bekymre dig om dem, der ikke vil lade andre oplysninger være i fred. Og netop dette kan du få med Avast SecureLine VPN.

Køb på tilbud – klik her

Hvad er Avast SecureLine VPN?

Avast SecureLine VPN er et abonnements baseret virtuelt privat netværk, der er blevet udviklet af Avast. Det er tilgængeligt for mere eller mindre alle enheder og styresystemer – altså både Android, Microsoft, Windows, MacOS og iOS.

Avast SecureLine VPN er selvfølgelig lignende andre VPN’s, men hvad er en VPN?

En VPN skaber en krypteret tunnel mellem din computer og serveren til det firma, der ejer VPN’en – i dette tilfælde bliver der altså skabt en tunnel mellem din computer og Avast. Dermed er der ingen, der bruger det samme netværk som dig, der kan se, hvad du laver, og det kan din internetudbyder heller ikke. Dette er især en fordel nu, hvor internetudbyderne hellere end gerne sælger dine anonyme informationer videre til især reklameselskaber.

Avast SecureLine VPN fungerer på den måde, at det får brugerens lokation til at fremstå således, at brugeren ikke befinder sig i det område, som brugeren faktisk befinder sig i. Dette er muligt, at din IP adresse gemmes bag din VPN og dermed vil det altså se ud som om, du er i det land, som din VPN server er i. Dermed kan du komme forbi internettets censorer for det givne land, som du befinder sig i – eller blot for det Wi-Fi, som du benytter.

Kort fortalt, så bliver din IP adresse skjult under en delt IP adesse, der bruges af mange, så du blot bliver en i mængden, de apps, som du bruger, og de websites, som du besøger, bliver ikke sporet og så får du en firewall, der beskytter dine private data og beskytter mod DNS-læk.

Hvad tilbyder Avast SecureLine VPN?

Avast SecureLine VPN tilbyder en lang række fordele og til en af de billigste priser, der kan findes på markedet, hvad angår forskellige VPN.

Avast SecureLine er skabt af samme team, som dem, der har kreeret en af de mest betroede antivirus i verden. De har skabt en service, der tillader dig at bruge internettet på dine præmisser, så du kan slippe for offentlige Wi-Fi, annoncører, der holder øje med din aktivitet og indholdsblokeringer, der afholder dig fra dele af internettet. De tror nemlig på, at fortrolighed er en ret og ikke et privilegium, og derfor vil de skjule din internet aktivitet blandt mange andres, så den ikke kan findes.

Avast SecureLine er en sikker, privat internetforbindelse, der hele tiden er optimeret, så du får en hurtig serverhastighed og dermed en hurtigere og bedre oplevelse på internettet. Dette resulterer i hurtigere streaming og gaming samt høje hastigheder uanset presset, der kan opstå under høj belastning, hvilket er muligt grundet deres systemer, der automatisk balancerer trafikken, så serveren ikke overbelastes.

En anden fordel ved en VPN som Avast SecureLine er, at du kan frit kan stream indhold fra hele verdenen. F.eks. kan du indstille Avast SecureLine til at bruge en amerikansk IP-adresse og på den måde få adgang til den amerikanske udgave af Netflix, HBO eller lign. streamingtjeneste. Hvis du f.eks. ønsker, at få adgang til geografisk-begrænset indhold i asien eller i Japan, så kan du med fordel læse mere om Avast SecureLine VPN i Japan via linket – bemærk, at siden er på japansk, men har en dansk version tilgængelig.

Disse fordele fås til en af de billigste priser for en VPN i verden, og du får samtidig op til 30 dages returret.

Din VPN kan bruges på op til 5 enheder enten af typen pc, Mac, Android eller iOS.

Hvad gør Avast SecureLine VPN så sikker?

Avast har som sagt udviklet et antivirus program, der kan holde din computer fri fra forskellige vira og andet skadeligt indhold. Altså har de stor erfaring, hvad angår internetsikkerhed, og denne viden og erfaring har de bragt ind i deres VPN.

Avast SecureLine VPN sikrer din forbindelse på tre forskellige måder.

Først og fremmest sikrer de din forbindelse via en militærkryptering. De har en 256-bit AES-standarder, der sørger for, at både alle dine indgående og udgående data er krypterede og dermed usynlige for din internetudbyder, hackere og andre, der kunne være interesserede i dine private data.

Derudover så gør de det muligt at oprette en sikker forbindelse til internettet til ethvert hotspot, uanset om det er en kaffebar, lufthavn, det lokale bibliotek eller en park, som du hopper på – selv en fremmedes telefons internetdeling vil være sikker, hvis du bruger Avast SecureLine VPN.

Slutteligt tilbyder Avast og en pålidelige fortrolighedsbeskyttelse. Denne er bygget på OpenVPN og OpenSSL, hvilket er de mest pålidelige, mest anvendte og også mest transparente protokoller for fortrolighedsbeskyttelse.

Hvad kan du bruge Avast SecureLine VPN til?

Avast SecureLine kan bruges til forskellige ting. Det kan som sagt være en måde, hvorpå du kan skjule din lokation og din ageren på internettet. Dette giver en tryghedsfornemmelse for nogen, hvis du for eksempel bruger et offentligt Wi-Fi, men det kan også give en tryghedsfornemmelse, hvis du ikke ønsker, at andre skal have nogen form for adgang til dine anonyme informationer.

Derudover kan det også være bruges til at komme udenom et givent netværks censorer. Hvis du benytter en hjemmeside, der ikke er tilladt på et givent Wi-Fi – eller måske i et givent land – så kan du komme udenom denne censurering ved hjælp af en VPN. Det betyder, at du kan få adgang til alt på internettet blot ved at skifte din lokation, når du møder en blokering. På den måde får du altså adgang til en større del af internettet.

Yderligere kan du også bruge en VPN til for eksempel at få adgang til flere film på Netflix og andre streamingtjenester. Det udvalg af film, som du ser i Danmark, er ikke det samme udvalg, som de kan se i USA eller Spanien. Dermed er der altså en begrænsning for, hvilke film du kan se på Netflix, selvom du abonnerer til servicen. Dette kan du komme udenom ved at skifte din lokation til et land, hvor filmen eller serien er tilgængelig og så se det mens din VPN er slået til. Dette gælder desuden både for din computer, men Avast SecureLine understøtter også Android TV, så hvis du er i besiddelse af sådan et, så kan det jo eventuelt være én af de 5 enheder, som du vil beskytte med din VPN.

Slutteligt kan du også spare penge ved at købe et abonnement til en VPN. Dette er muligt, da du kan få bedre tilbud, hvis du søger globalt. Med en VPN kan du muligvis booke billigere flybilletter blot ved at sætte din lokation til et andet land, da priserne ikke altid stemmer overens landene imellem.

Avast SecureLine har servere i 35 forskellige lande, hvoraf de fleste er fordelt i Europa. Dette er respektabelt, taget gennemsnittet på 52 lande i betragtning, hvilket understøttes af valget af lokationer, da Avast – modsat mange andre VPN-firmaer – ikke har ignoreret Afrika og Syd Amerika, dog har de ikke fået den samme opmærksomhed som Europa, og de kunne godt tåle at blive udvidet. Dog kan de tilbyde servere i regioner som Kina, Rusland og Tyrkiet, der er kendt for deres undertrykkende internet policer, hvorfor de skaber en mulighed for brugere i disse lande til at finde informationer, der ellers ikke ville være tilgængelige.

Hvad kan du ikke bruge Avast SecureLine VPN til?

Selvom Avast SecureLine VPN kan give en tryghedsfornemmelse, og også beskytter mod mange forskellige ting, så er det ikke alt, som den kan beskytte dig imod.

En VPN beskytter dig ikke imod alle farer på internettet. Der er stadig onde reklamer, malware – altså ondsindede programkoder, der skader din computer eller filer på computeren – og andre netværksangreb, der kan skade din computer og stjæle dine informationer. For at beskytte dig imod disse er det altså et antivirus program, som du skal have fat i, da disse kan beskytte dig fra alle retninger.

Avast sælger også et antivirusprogram, der er populært og elsket af mange, så hvis du søger dette, kan du altid kigge hos dem og se, om det lever op til dit behov. Med begge servere kan du være sikker på, at både din internetaktivitet, computer og filer på computeren er sikret, så du ikke behøver bekymre dig.

Fordele ved Avast SecureLine VPN

  • Gode resultater angående hastighed
  • God fordeling af deres servere
  • Gør det nemt at finde firmaets policer, hvorfor du kan føle dig tryg ved at de har dine informationer.
  • Ejer alle deres servere, hvorfor der ikke er nogen forvirring angående, hvor dine oplysninger ender.
  • Skabt af et førende antivirus firma, der konstant optimerer deres service.

Køb på tilbud – klik her