Avast Business Antivirus Pro Plus

Mange virksomheder har følsomme filer på computeren, som ikke er beskyttede af et antivirusprogram. Det kan være risikabelt ikke at beskytte computerne, da det kan føre til cyberangreb. Avast Business Antivirus Pro Plus sikrer virksomheder en stor sikkerhed på deres computere. Antivirusprogrammet indeholder en VPN til virksomheder, og desuden beskytter den virksomheden mod identitetstyveri.

Antivirussen sikrer virksomheden mod cyberangreb, da den hurtigt scanner for sikkerhedsproblemer og trusler.

Køb – klik her

Sikkerhed på arbejdscomputeren

Hvert år oplever mange virksomheder over hele verden både store og små cyberangreb. Det kan have store konsekvenser for virksomhederne, da der er risiko for at virksomhedens data bliver stjålet. Desuden bliver størstedelen af cyberangreb udført via adgangskoder, som bliver stjålet fra virksomheden.

Det er derfor vigtigt at sikre arbejdscomputeren og andre mobile enheder, som bliver brugt i forbindelse med arbejdet. På den måde sikrer virksomheden, at data og personfølsomme informationer ikke bliver misbrugt.

På internettet er der mange forskellige trusler, som kan angribe virksomhedens data. Der findes både virus, malware og ransomware, der kan være trusler mod virksomheden. Antallet af ransomware-angreb er specielt steget meget de seneste år. Bagmændene bag ransomware laver en form for virus, som indhenter virksomhedens data. Når de har indhentet data, kræver de penge for at levere data og filer tilbage.

Du kan beskytte virksomhedens computere og mobile enheder ved at installere Avast Business Antivirus Pro Plus. Antivirusprogrammet sørger hele tiden for at scanne filer og programmer, så du opnår en stor sikkerhed. Desuden sørger antivirusprogrammet for at analysere mistænkelige filer.

Antivirus funktioner

Med Avast Business Antivirus Pro Plus er virksomhedens computere og mobile enheder sikret mod mange forskellige trusler på internettet. Antivirusprogrammet sørger for, at du sikkert og effektivt kan gemme og synkronisere dine adgangskoder på de forskellige enheder.

Der kan også opstå situationer, hvor medarbejderne skal arbejde hjemmefra. Det er dog ikke alle medarbejdere, der kan arbejde på sikre netværk hjemmefra. Antivirusprogrammet indeholder en VPN, som sikrer, at medarbejderne kan arbejde sikkert hjemmefra på en krypteret forbindelse.

En anden funktion ved antivirusprogrammet er Webcamskjoldet. Det sørger for at advare dig, hvis der er et program, som gerne vil bruge dit webcam. På den måde kan du selv tage stilling til, om programmet må bruge dit webcam.

Du kan også rense browseren på virksomhedens computere og mobile enheder. Når du renser din browser, bliver din browsercache slettet, søgningen nulstilles og farlige plugins fjernes.

Antivirusprogrammet har også andre gode funktioner:

  • Smartscanning sørger for at scanne for sikkerhedsproblemer
  • Filskjoldet scanner filer og programmer, inden du åbner dem
  • Programmet beskytter Sharepoint, så du sikkert kan opbevare og dele firmadokumenter
  • Programmet beskytter virksomheden mod spam
  • Du kan permanent slette filer, som ikke skal gendannes

Tilgængelige versioner

Det er vigtigt, at computeren og andre mobile enheder er beskyttet af et antivirusprogram. Avast Business Antivirus Pro Plus findes både til Windows, Mac, Android og iPhone. Der er derfor gode muligheder for at beskytte virksomhedens computere og mobile enheder. Du kan altså opnå stor sikkerhed af virksomhedens data og personfølsomme oplysninger med antivirusprogrammet fra Avast.

Køb – klik her