Avast Business Antivirus til Linux

Når computeren skal beskyttes, så er det vigtigt at vælge en troværdig og god antivirus løsning, så du kan føle dig tryg på din computer med Linux styresystem. Det gælder også på arbejdspladsen, for der kan ske cyber-angreb på alle computerne, og dine vigtige dokumenter kan blive stjålet eller misbrugt. Derfor er det en god idé at købe et Avast Business antivirus-system til at beskytte dine Linux systemer.

Køb på tilbud – klik her

En unik teknologi der beskytter dig

Avast Business Antivirus benytter sig af en teknologi kaldet CommunityIQ. Denne teknologi betyder, at du får kraften fra millioner af enheder, så du i realtid får den bedste beskyttelse til Linux. Ved at beskytte alle dine filer direkte på serveren, så får du sikkerhed og multikernesupport, og det bruger også mindre strøm. Derudover har Avast Business Antivirus til Linux også to vigtige egenskaber – Kernescanner og Filserverskjold.

Kernescanner

En kernescanner tilføjes til Linux som et kommandolinjeværktøj, som du nemt kan finde. Den kan benyttes til kernescanninger og andre scanninger, som øjeblikkeligt viser dig resultater angående malware.

Filserverskjold

Dette skjold beskytter dine filer, så du ikke skal bekymre dig om det, du har liggende på computeren. I realtid bliver dine filer scannet, så du får hurtig feedback. Dette skjold er designet til filserverbrug, så den er aldeles effektiv når det kommer til både Samba og NFS.

Sådan virker Avast Business Antivirus til Linux

Ved en scanning efter virus og andre malware så er der forskellige udfald, som vil være synlige ved scanningen.

 • De rene filer bliver markeret med [OK], hvilket betyder, at de altså ikke er farlige eller inficerede.
 • De filer, som ikke kan læses, er beskadiget eller som programmet ikke har adgang til, vil blive markeret med et [ERROR]
 • Filer der er ekskluderet fra scanningen markeres ved, at der står [EXCLUDED]
 • Enhver skadelig fil vil tydeligt være markeret og stå på en separat linje fra de andre markeringer, så du kommer ikke i tvivl om, hvorvidt filen kan være skadelig eller ej.

Opdateringer forbedrer konstant systemet

For at holde dit antivirussystem i gang er det vigtigt, at selve databasen med virusdefinitioner opdateres jævnligt. Sådan er du altid bedst beskyttet, og dit antivirusprogram er bedst muligt forberedt på diverse ondsindede virusser og malware. Avast Business Antivirus til Linux sørger heldigvis for at opdatere i baggrunden grundet det shell script, som følger med, når du installerer antivirus-systemet. Dertil kan du også vælge at aktivere en permanent forbindelse til Avast-clouden, så du kan få streamingopdateringer. Virusdefinitionsopdateringer bliver derved hentet i samme moment, som de bliver frigivet. Det giver dig den bedste beskyttelse.

Derfor skal du vælge Avast Business Antivirus til Linux

 • Med denne antivirus løsning får du omgående beskyttelse
 • Alle de Linux-server antivirus produkter, som du skal bruge, er samlet ét sted i denne pakke
 • Dine filer bliver beskyttet direkte på din server
 • Grundet multikernesupport bruger du mindre strøm ved at beskytte på serveren
 • Du kan få alle opdateringer med det samme, så du får det bedste system
 • Du får nemt besked, hvis filer er skadelige
 • Du kan købe det nemt lige her på siden

Køb på tilbud – klik her